Teheremelés

A helikopterrel végezhető légi tevékenységek közül, a helikopteres teheremelés igényli a legnagyobb jártasságot, precizitást. Pilótáink több mint 10.000 repült órával rendelkeznek, Európa különböző helyszínein hajtanak végre bonyolult teheremelési feladatokat.

Helikopteres teheremelés folyamata:


- Árajánlatkérés


A megrendelő írásos megkeresése, csak írásban érkezett megkeresésre reagálunk. Árajánlatot abban az esetben tudunk készíteni, ha a megrendelő a teheremeléssel kapcsolatos összes információt megküldi részünkre. (Teheremelés helyszíne, ideje, teher súlya, dokumentáció a teherről) Bizonyos esetekbe szükség van helyszíni bejárásra árajánlat megtétele előtt. )

 

- Szerződéskötés


- Engedélyeztetési eljárás


A helikopteres teheremelés legbonyolultabb része az engedélyek beszerzése. Általában 6-12 féle szakhatósági, illetve egyéb engedély beszerzésére van szükség, a munka milyenségétől függően. FONTOS! Az engedélyek beszerzését Mi intézzük, így a megrendelőnek, nem kell idegeskedni, illetve vesződni az engedélyeztetési eljárással.


- Helyszíni bejárás


A teheremelés előtt helyszíni bejárásra kerül sor. Az adott terület, épület, környék szemrevételezése, szükséges intézkedések megtétele.


- Helyszín biztosítása


A helyszín rendőrökkel, polgárőrökkel történő biztosítása. Járdák, utak lezárása, szükség esetén a forgalom leállítása, elterelése.

- Teher beemelése


Miután az összes engedély beszerzésre került, a helyszín biztosítása megtörtént, az adott feladat végrehajtásra kerül.